Wellbeing & Health Consultancy

 

 

Vital Life Connection Kennismakingsaanbieding

 

Wil jij (weer) meer in verbinding komen met jezelf, jouw eigen waarden, kwaliteiten en talenten?

Voel jij je graag fit en vitaal opdat je jouw doelen in het dagelijks leven eenvoudig kunt bereiken? 

 

Heb je gewoon even behoefte aan (kwaliteits-) tijd voor jezelf, zodat je je weer kunt opladen en met nieuwe energie je dagelijks leven tegemoet treedt en dat óók weer bevorderlijk is voor je omgeving?

 

Of gun je iemand anders het geschenk om te onthaasten en zich fitter en vitaler te voelen?

 

                   

 

 

Photograph taken by capture-life-now.nl

Vital Life Connection biedt voor € 97,- ter kennismaking een pakket van een coachings-/ consultancy en voorlichtingssessie van 1-1,5 uur en een massage van een uur naar keuze.

Op deze manier kun jij vrijblijvend ontdekken of een coachingstraject en/ of massage wat voor jou kan betekenen.

 

Neem gerust een kijkje op de website en vrijblijvend contact op zodat we kunnen ontdekken wat jij nodig hebt en wat Vital Life Connection daar aan kan bijdragen!

 

 

Wellbeing & Health Consultancy

 

Consultancy op maat met aandacht voor onder andere:

Gesprekken

Voorlichting over natuurwetten

Adem - en ontspanningstechnieken, meditatie

Wandelcoaching

Voeding

Beweging

 

 

Er wordt hierbij gekeken naar waar jij behoefte aan hebt, wat voor jou werkt en waar de situatie om vraagt.

 

Heb jij meer behoefte aan coaching in een groep? Dat is ook mogelijk, zo kunnen ervaringen uitgewisseld worden en kunnen andere transformaties ontstaan door de groepsdynamiek.

 

Investering p.p. groepscoaching: € 749,- voor 10 sessies

 

Neem nu beneden aan de pagina contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Wil jij een keer een groeps coaching/ training ervaren? Je kunt je dan ook voor €25,- - €75,- aanmelden voor een van onze 'Visionary Speakers Events', waar regelmatig ook gastsprekers worden uitgenodigd die hun eigen expertise en visie aanbieden ten dienste van jouw welzijn en die van jouw eigen omgeving en de omgeving.

Kijk hiervoor op www.visionaryspeakersevents.com !

 

 

Vital Life Connection maakt tijdens de consultancy gebruik van 100% zuivere natuurlijke aanvullende (verzorgings-) producten, waaronder ook supplementen op basis van fruit, kruiden en andere gezonde elementen, die perfect zijn om de dagelijkse belangrijke voedingsstoffen in het eetpatroon aan te vullen.

Zo krijg jij jouw nodige voedingsstoffen elke dag goed binnen en aangevuld. Deze producten zijn ook zeer geschikt voor topsporters, vegetariërs en veganisten, en zijn gluten vrij. Ook zijn er speciale producten om af te vallen op een gezonde en verantwoorde wijze.

 

Kijk hier voor meer informatie en om zelf gebruik te maken van de producten.

"Ik ben het meest onder de indruk van Melody’s intuïtie en gevoeligheid. Ze wist goed aan te voelen wat voor mij belangrijk was en wat er in me omging. Zo hebben we bij ieder gesprek behandeld wat goed was voor mij en sloot de manier waarop ook heel erg op me aan. Ik heb genoten van onze sessies. Ik voelde me gehoord en begrepen en ik voelde me er veilig bij om de meest kwetsbare herinneringen en zorgen met haar te delen. Zij heeft hier ook met begrip op gereageerd. Ik heb mezelf hierdoor kunnen ontwikkelen. Ik weet nu wat ik wil in vriendschappen en andere relaties. Ik ben in staat om mijn grenzen aan te geven en aan te geven wat ik juist wel wil. Ik oefen mijn vak als coach uit met zelfvertrouwen, op een manier die bij me past. Ik heb al mijn doelen met Melody gehaald en ik heb me gesteund gevoeld in het proces. Ik heb in Melody een vriendelijke, betrouwbare coach gevonden, die met me mee is gegaan op mijn weg en die met een grote fijngevoeligheid kon aanvoelen wat bij mij speelde. Ze heeft me ook steeds weer laten zien dat ik nog meer zelfvertrouwen kon hebben en wat ik allemaal te bieden heb. Zo heeft ze mijn ogen geopend voor een groter panorama dan ik voor mogelijk heb gehouden. Ik heb van Melody ook twee massages gehad. Die zijn heel goed bevallen. Ik voelde me ontspannen en mijn spieren kwamen tot rust. Ook van binnen voelde ik me rustig en sterk. Heel erg bedankt Melody, voor je begeleiding. Ik heb er veel aan gehad. "

 

Anoniem

Melody heeft inzicht. Ze is in staat om tot de kern van een probleem te komen en weet deze vervolgens perfect te verwoorden. Ze is duidelijk en communicatief sterk. Door deze kwaliteiten van Melody voel ik me begrepen en dit helpt om dichter bij mezelf te komen. Tijdens onze gesprekken ervaar ik rust en onvoorwaardelijke liefde.

 

M., 37

 

 

© 1995 -2020 by Vital Life Connection | All rights reserved

Vital Life Connection representeert een holistische, gezonde, bewuste, veganistische, duurzame levensstijl (zoveel als mogelijk) ✨

Vital Life Connection maakt onderdeel uit van Core Abundant Lifestyle, klik hier om de algemene voorwaarden te lezen

Contact Vital Life Connection:

+31(0)6 202 60 584

contact@vitallifeconnection.com

Kerkstraat 1

Vaals, Nederland

Organisatie

ABOUT

SERVICES & PAKKETTEN

TARIEVEN

BOEK NU

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - grijze cirkel
Vegan-Friendly-Label-We-re-Vegan-Ledenpa