top of page
Ga nooit aan jezelf voorbij.jpg

Wellbeing & Health Consultancy

 

 

Vital Life Connection 

 

Kom (weer) meer in verbinding met jezelf, jouw kernwaarden, kwaliteiten en talenten.

Voel je (weer) fit en vitaal opdat je jouw doelen in het dagelijks leven eenvoudig kunt bereiken

 

Heb je gewoon even behoefte aan (kwaliteits-) tijd voor jezelf, zodat je je weer kunt opladen en met nieuwe energie je dagelijks leven tegemoet treedt en dat óók weer bevorderlijk is voor je omgeving?

 

Of gun je iemand anders het geschenk om te onthaasten en zich fitter en vitaler te voelen?

 

                   

 

 

IMG_4811.JPG

Melody is een rising star die de wereld van persoonlijke ontwikkeling naar het volgende level brengt. Ze helpt mensen een leven van vervulling te creëren. Je zult praktische middelen ervaren die je direct kunt implementeren in je leven. "

Ruud vdf Schalkwijk - Conscious & Sustainable Business Development & Innovation, newCooperation.com

Wellbeing & Health Consultancy

 

Consultancy op maat met aandacht voor en kan onder andere bestaan uit:

  • Eén op één gesprekken / persoonlijk consult. Trauma verwerking indien nodig.

  • Voorlichting over natuurwetten (in verbinding met het onderbewuste en de effecten die je hierin kunt ervaren)

  • Energetische healing, in 'real life' of op afstand

  • Adem - en ontspanningstechnieken, meditatie

  • Wandelcoaching: onderwerpen en thema's krijgen diepere aandacht tijdens een wandeling in de natuur

  • Voeding consulentie: Wat is belangrijk om op te letten, wat is bevorderlijk voor een bewuste(re), gezonde(re) leefstijl?

  • Beweging: je hoeft geen uitgebreide sport beoefenaar te zijn om toch dagelijks genoeg aan beweging te doen

  • Creatieve expressie is een prachtige manier om dichter bij/ terug bij je kern en authenticiteit te komen en eventuele kwetsuren de ruimte te geven om geheeld te worden

 

Er wordt hierbij gekeken naar waar jij behoefte aan hebt, wat voor jou werkt en waar de situatie om vraagt.

Het is zowel mogelijk om losse sessies te boeken als een traject van een aantal weken/ maanden, waarbij meteen alles aan bod komt

Vital Life Connection Kennismakingsaanbieding

Vital Life Connection biedt voor € 97,- ter kennismaking een pakket van een coachings-/ consultancy en voorlichtingssessie van 1-1,5 uur en een massage van een uur naar keuze.

Op deze manier kun jij vrijblijvend ontdekken wat een coachingstraject en/ of massage voor jou kan betekenen.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 45 minuten en eventuele intake zijn kostenloos

Neem gerust een kijkje op de website en vrijblijvend contact op zodat we kunnen ontdekken wat jij nodig hebt en wat

Vital Life Connection daar aan kan bijdragen!

Voor gezin, familie vraag naar de mogelijkheden!

Groepscoaching/ Consultancy

Heb jij meer behoefte aan coaching in een groep? Dat is ook mogelijk, zo kunnen ervaringen uitgewisseld worden en kunnen andere transformaties ontstaan door de groepsdynamiek.

 

Investering p.p. groepscoaching: € 749,- voor 10 sessies

 

Neem nu beneden aan de pagina contact op voor meer informatie en de voorwaarden!

Wil jij een keer een groeps coaching/ training ervaren? Je kunt je dan ook voor €25,- - €75,- aanmelden voor een van onze 'Visionary Speakers Events', waar regelmatig ook gastsprekers worden uitgenodigd die hun eigen expertise en visie aanbieden ten dienste van jouw welzijn en die van jouw eigen omgeving en de omgeving.

Kijk hiervoor op www.visionaryspeakersevents.com !

 

 

Vital Life Connection maakt tijdens de consultancy vaak gebruik van 100% zuivere natuurlijke aanvullende (verzorgings-) producten, waaronder ook supplementen op basis van fruit, kruiden en andere gezonde elementen, die perfect zijn om de dagelijkse belangrijke voedingsstoffen in het eetpatroon aan te vullen.

Zo krijg jij jouw nodige voedingsstoffen elke dag goed binnen en aangevuld. Deze producten zijn ook zeer geschikt voor topsporters, vegetariërs en veganisten, en zijn gluten vrij. Ook zijn er speciale producten om af te vallen op een gezonde en verantwoorde wijze.

 

Kijk hier voor meer informatie en om zelf gebruik te maken van de producten.

IMG_4903.JPG

Ik ben het meest onder de indruk van Melody’s intuïtie en gevoeligheid. Ze wist goed aan te voelen wat voor mij belangrijk was en wat er in me omging. Zo hebben we bij ieder gesprek behandeld wat goed was voor mij en sloot de manier waarop ook heel erg op me aan. Ik heb genoten van onze sessies. Ik voelde me gehoord en begrepen en ik voelde me er veilig bij om de meest kwetsbare herinneringen en zorgen met haar te delen. Zij heeft hier ook met begrip op gereageerd. Ik heb mezelf hierdoor kunnen ontwikkelen. Ik weet nu wat ik wil in vriendschappen en andere relaties. Ik ben in staat om mijn grenzen aan te geven en aan te geven wat ik juist wel wil. Ik oefen mijn vak als coach uit met zelfvertrouwen, op een manier die bij me past. Ik heb al mijn doelen met Melody gehaald en ik heb me gesteund gevoeld in het proces. Ik heb in Melody een vriendelijke, betrouwbare coach gevonden, die met me mee is gegaan op mijn weg en die met een grote fijngevoeligheid kon aanvoelen wat bij mij speelde. Ze heeft me ook steeds weer laten zien dat ik nog meer zelfvertrouwen kon hebben en wat ik allemaal te bieden heb. Zo heeft ze mijn ogen geopend voor een groter panorama dan ik voor mogelijk heb gehouden. Ik heb van Melody ook twee massages gehad. Die zijn heel goed bevallen. Ik voelde me ontspannen en mijn spieren kwamen tot rust. Ook van binnen voelde ik me rustig en sterk. Heel erg bedankt Melody, voor je begeleiding. Ik heb er veel aan gehad. "

 

Anoniem

Melody heeft inzicht. Ze is in staat om tot de kern van een probleem te komen en weet deze vervolgens perfect te verwoorden. Ze is duidelijk en communicatief sterk. Door deze kwaliteiten van Melody voel ik me begrepen en dit helpt om dichter bij mezelf te komen. Tijdens onze gesprekken ervaar ik rust en onvoorwaardelijke liefde. "

 

M., 37

Melody is one in a kind, present en onbevoordeeld gaat zij de communicatie aan met anderen. Ze is erg behulpzaam en open(-minded). Melody kan goed luisteren en weet met essentiële oliën wel raad. Ze is een inspirator om Vegan te zijn. Lekker licht en luchtig met een vleugje humor, dat is Melody "

Joya - Entrepreneur/ Filmmaker

Melody is een inspirerende vrouw. Met haar energie weet ze verbinding te maken met mensen. Daardoor kan ze mensen écht verder helpen, op alle gebieden in hun leven. Ze heeft mij geïnspireerd! "

Judith - In Londen, na een presentatie, 2016

Melody is een fantastische vrouw die bruist van energie en met beide voeten in het leven staat. Melody is als geen ander in staat om mensen in beweging te brengen. Ik heb genoten van de dans én de melodie. "

 

Geert -In  Londen, na een presentatie, 2016

Fantastische ontmoeting dit weekend wat een ontzettend mooi en puur mens ben jij! Er bestaat een tekort aan woorden om te beschrijven wat voor inspiratie jij teweeg bracht en inzicht je me hebt gegeven. De urenlange gesprekken vol wijsheid spreken voor zich. Wat fijn om complementair op elkaar ingespeeld te zijn en elkaar verder te helpen. Bewustwording, inzicht, verbondenheid, kennis, inspiratie, helderheid ❤️"

Rosanne - na retreat in Baexem, juli 2016

 

 

bottom of page