top of page

Testimonials cliënten

Vanwege privacy heeft Vital Life Connection ervoor gekozen alleen voornamen van sommige van de cliënten te plaatsen!

Coaching/ anders

" Ik ben het meest onder de indruk van Melody’s intuïtie en gevoeligheid. Ze wist goed aan te voelen wat voor mij belangrijk was en wat er in me omging. Zo hebben we bij ieder gesprek behandeld wat goed was voor mij en sloot de manier waarop ook heel erg op me aan. Ik heb genoten van onze sessies. Ik voelde me gehoord en begrepen en ik voelde me er veilig bij om de meest kwetsbare herinneringen en zorgen met haar te delen. Zij heeft hier ook met begrip op gereageerd. Ik heb mezelf hierdoor kunnen ontwikkelen. Ik weet nu wat ik wil in vriendschappen en andere relaties. Ik ben in staat om mijn grenzen aan te geven en aan te geven wat ik juist wel wil. Ik oefen mijn vak als coach uit met zelfvertrouwen, op een manier die bij me past. Ik heb al mijn doelen met Melody gehaald en ik heb me gesteund gevoeld in het proces. Ik heb in Melody een vriendelijke, betrouwbare coach gevonden, die met me mee is gegaan op mijn weg en die met een grote fijngevoeligheid kon aanvoelen wat bij mij speelde. Ze heeft me ook steeds weer laten zien dat ik nog meer zelfvertrouwen kon hebben en wat ik allemaal te bieden heb. Zo heeft ze mijn ogen geopend voor een groter panorama dan ik voor mogelijk heb gehouden. Ik heb van Melody ook twee massages gehad. Die zijn heel goed bevallen. Ik voelde me ontspannen en mijn spieren kwamen tot rust. Ook van binnen voelde ik me rustig en sterk. Heel erg bedankt Melody, voor je begeleiding. Ik heb er veel aan gehad. "

 

Anoniem

" Melody heeft inzicht. Ze is in staat om tot de kern van een probleem te komen en weet deze vervolgens perfect te verwoorden. Ze is duidelijk en communicatief sterk. Door deze kwaliteiten van Melody voel ik me begrepen en dit helpt om dichter bij mezelf te komen. Tijdens onze gesprekken ervaar ik rust en onvoorwaardelijke liefde. "

 

M. , 37

" Melody zet een goed, persoonlijk sfeertje neer en is vakbekwaam.

Je wilt graag meer weten en terugkomen. "

Lenie - Algehele testimonial

* * * * * 

(van 5, beoordeling via een ander platform)

Sylvie - Algehele testimonial

" Melody heeft zo een mooie en warme persoonlijkheid dat je je meteen thuis voelt! "

Ninon - Algehele testimonial

* * * * * 

(van 5, beoordeling via een ander platform)

Malu - Algehele testimonial

" Melody is een inspirerende vrouw. Met haar energie weet ze verbinding te maken met mensen. Daardoor kan ze mensen écht verder helpen, op alle gebieden in hun leven. Ze heeft mij geïnspireerd! "

Judith - Londen, na een presentatie, 2016

" Melody is een fantastische vrouw die bruist van energie en met beide voeten in het leven staat. Melody is als geen ander in staat om mensen in beweging te brengen. Ik heb genoten van de dans én de melodie. "

 

Geert - Londen, na een presentatie, 2016

" Melody is one in a kind, present en onbevoordeeld gaat zij de communicatie aan met anderen. Ze is erg behulpzaam en open(-minded). Melody kan goed luisteren en weet met essentiële oliën wel raad. Ze is een inspirator om Vegan te zijn. Lekker licht en luchtig met een vleugje humor, dat is Melody "

Joya - Entrepreneur/ Filmmaker

" Fantastische ontmoeting dit weekend wat een ontzettend mooi en puur mens ben jij! Er bestaat een tekort aan woorden om te beschrijven wat voor inspiratie jij teweeg bracht en inzicht je me hebt gegeven. De urenlange gesprekken vol wijsheid spreken voor zich. Wat fijn om complementair op elkaar ingespeeld te zijn en elkaar verder te helpen. Bewustwording, inzicht, verbondenheid, kennis, inspiratie, helderheid ❤️❤️ "

Rosanne - na retreat in Baexem, juli 2016

" This was a magical weekend!!! Beautifull people, fantastic energy!!! Feel so special to be a part of this...... 🙏💫💕🦋🍀 "

Meta - na Get Your Life On Stream retreat in Baexem, juli 2018

" Melody is een rising star die de wereld van persoonlijke ontwikkeling naar het volgende level brengt. Ze helpt mensen een leven van vervulling te creëren. Je zult praktische middelen ervaren die je direct kunt implementeren in je leven. "

Ruud vdf Schalkwijk - Conscious & Sustainable Business Development & Innovation, newCooperation.com

Video testimonial Business Retreat Winterberg 24- 26 Augustus 2018:

Joya Samjhawan: Ondernemer, Filmmaker

www.shoutoutexpressions.com

Video testimonial door Kelvision, Kelvin Tuin

https://www.linkedin.com/in/kelvin-tuin-49a35a65/

Massage en andere behandelingen

" Nogmaals bedankt voor de sessie vandaag Melody. Op de terugweg op de fiets zojuist voelde ik de ontspanning heel sterk, helemaal fijn. "

Luc - 32, ambtenaar

" Bij binnenkomst werd ik rustig op mijn gemak gesteld door Melody. Hele prettige massage met de hotstones. Je voelt de warmte van de stenen diep in je lichaam. "

Martine - 41

" Kwam met spanningsklachten binnen en voelde deze al tijdens de behandeling weg trekken. Massage in combinatie met heerlijke aromatherapie! Verder heel persoonlijke en goed verzorgde benadering. "

 

Conny - 55

" Heerlijke aromatherapie-behandeling gehad! Het was de eerste keer voor mij, dus wist niet echt wat te verwachten, maar ik ben zo blij verrast! De ruimte is heel licht en ruim opgezet; de kleuren zijn met zorg uitgezocht. Melody zelf is rustig en vrolijk, waardoor je je direct op je gemak voelt. Ze bespreekt eerst alle punten die van belang zijn voor een behandeling. De aromatherapie-behandeling zelf is heel erg prettig. Het houdt in dat de etherische oliën in worden gemasseerd van je onderrug tot en met je kruin (al mag je het geen massage noemen eigenlijk; masseren gaat dieper de spieren in). De oliën zelf zijn ieder verschillend van geur en werking. De behandeling zorgt voor een zeer ontspannen effect, maar je bent nadien zowel relaxt als alert tegelijkertijd. Melody zelf neemt de tijd voor de behandeling en heeft aandacht voor jouw verhaal, waardoor je je gewaardeerd voelt en absoluut niet het gevoel hebt dat je de zoveelste in de rij bent. "

 

Klaartje - 28

" Uitstekende behandeling, voelde goed aan waar mijn blessures zaten en paste de massage hier op aan. "

 

Jan - 68

" Fijne massage gehad. Melody houdt rekening met de persoon die ze masseert. Ik krijg het bijvoorbeeld snel koud, dus ze zorgde ervoor dat ik tijdens de massage warm bleef. Ook erg fijn is het intake gesprek van te voren waardoor ik me erg op mijn gemak voel. Melody is vrolijk en rustig, wat ook erg prettig is. "

 

G. - 30, IT-consultant

" Goede sfeer en hele fijne behandeling! "

Lily 

* * * * * 

(van 5, beoordeling via een ander platform)

Mayke

bottom of page