© 1995 -2020 by Vital Life Connection | All rights reserved

Vital Life Connection representeert een holistische, gezonde, bewuste, veganistische, duurzame levensstijl (zoveel als mogelijk) ✨

Vital Life Connection maakt onderdeel uit van Core Abundant Lifestyle, klik hier om de algemene voorwaarden te lezen

Contact Vital Life Connection:

+31(0)6 202 60 584

contact@vitallifeconnection.com

Utrecht, Nederland

Organisatie

ABOUT

SERVICES & PAKKETTEN

TARIEVEN

BOEK NU

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - grijze cirkel

ABOUT US

De oprichter van Vital Life Connection is Melody. Zij werkt aan de hand van de holistische visie.

De holistische visie gaat uit van het gegeven dat lichaam, ziel en geest met elkaar in verbinding staan en hierdoor dus ook invloed op elkaar hebben, samen vormen ze een geheel.

Vital Life Connection biedt onder andere Holistic Lifestyle Consultancy. Begeleiding bij/ naar een gezonde(re), holistische levensstijl die bij jou past.

Hierbij kan onder andere aromatherapie onderdeel uitmaken van het geheel. Eventueel in combinatie met andere natuurlijke producten, die wetenschappelijk zijn ondersteund. Dit alles om in jouw eigen kracht te staan en je fitter en vitaler te voelen in jouw dagelijkse leven en bezigheden!

Vital Life Connection biedt, wanneer gewenst, ook klassieke en haptische massage. De klassieke massage is een massage die effect heeft op de huid, spieren en organen. Bij de haptische massage ligt de nadruk meer op het voelen, het bewuster worden van wat jouw lichaam aangeeft en waar hij/ zij/ deze om vraagt. Meestal maakt de therapeut tijdens een sessie gebruik van meerdere technieken.

 

Voorheen heeft Melody onder andere gewerkt voor gemeenten, als dansdocent, in combinatie met buurtsportwerk voor sportstimulering op scholen, in wijken en buurthuizen zowel met kinderen, jongeren als volwassenen.

 

Zij heeft met duizenden mensen, uit verscheidene landen, met verschillende culturen over de hele wereld en in vele verschillende situaties het helende vermogen ervaren van in goede 'verbinding' zijn met jezelf. Hoewel dit soms een uitdaging kan zijn en het kan voelen alsof je er alleen voor staat, heeft ze keer op keer het bewijs gezien en ervaren van het belang hiervan en dat het mogelijk is. Dit wil zij ook graag met jou delen. Wat is het voor je waard om dit zelf ook te ervaren?

 

Wanneer je graag meer wilt weten over waar Vital Life Connection een bijdrage kan leveren met betrekking tot jouw eigen welzijn, en dat van de pers(o)n(en) die jij het geschenk gunt om een vervuld leven te leven, zich te ontspannen en zich fitter en vitaler te voelen:

Neem dan contact op en wie weet tot binnenkort in de praktijk, online of op locatie!