top of page

Over Vital Life Connection

Vital Life Connection werkt aan de hand van de holistische visie

De holistische visie gaat uit van het gegeven dat lichaam, ziel en geest met elkaar in verbinding staan en hierdoor dus ook invloed op elkaar hebben, samen vormen ze een geheel.

Vital Life Connection biedt onder andere Holistic Lifestyle Consultancy

Begeleiding bij/ naar een gezonde(re) levensstijl die bij jou past.

Hierbij kan onder andere aromatherapie onderdeel uitmaken van het geheel. Eventueel in combinatie met andere natuurlijke producten, die wetenschappelijk zijn ondersteund. Dit alles om in jouw eigen kracht te staan en je fitter en vitaler te voelen in jouw dagelijkse leven en bezigheden!

Vital Life Connection biedt, wanneer gewenst, ook klassieke en haptische massage. De klassieke massage is een massage die effect heeft op de huid, spieren en organen. Bij de haptische massage ligt de nadruk meer op het voelen, het bewuster worden van wat jouw lichaam aangeeft en waar hij/ zij/ deze om vraagt.

Meestal maakt de therapeut tijdens een sessie gebruik van meerdere technieken.

 

Wanneer je graag meer wilt weten over waar Vital Life Connection een bijdrage kan leveren met betrekking tot jouw eigen welzijn, en dat van degene(n) die jij het geschenk gunt om een vervuld leven te leven, zich te ontspannen en zich fitter en vitaler te voelen:

Neem dan contact op en wie weet tot binnenkort in de praktijk, online of op locatie!

 

Vital Life Connection.JPG

Belangrijke update:

 

Lees hier  eerst een belangrijke update alvorens een fysieke behandeling te boeken.

Bij voorbaat dank

Onze praktijk staat voor gezondheid en duurzaamheid

Vital Life Connection staat voor en promoot gezonde, bewuste en duurzame lifestyle.

Dit is in meerdere opzichten terug te vinden in onze praktijk(voering) en de manier waarop wij ondernemen.

Bijvoorbeeld de producten en attributen waar wij in de praktijk gebruik van maken en waarvan wij een aantal ook verkopen.

Hygiëne is altijd een belangrijke kernwaarde geweest bij Vital Life Connection, onder andere wanneer het behandelingen betreft en het is een belangrijk onderdeel en basis van een gezonde levensstijl en van comfort.

Handdoeken

Wanneer jij een behandeling ontvangt kun je dit ervaren. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van handdoeken en dekens van een speciaal materiaal met een specifieke vezel, die anti allergeen zijn doordat ze geen vocht en bacteriën of huisstofmijt vasthouden. Daarbij is het materiaal temperatuur regulerend waardoor je het minder snel te warm of te koud hebt tijdens een behandeling.

Bovendien ligt het comfortabel zacht waardoor je extra kunt ontspannen tijdens de behandeling.

Hier vind je meer informatie over deze materialen en mocht je ze zelf willen hebben (op veler verzoek), dan kan dat ook!

Massage olie en essentiële oliën

Wij gebruiken natuurlijke massage olieën die verzorgend zijn voor de huid en wanneer gewenst maken wij gebruik van 100% natuurlijke, geconcentreerde essentiële oliën die ieder hun eigen therapeutische werking hebben.

In ons aanbod is het ook mogelijk om een gehele behandeling met enkel deze essentiële oliën te ondergaan. Je zult je hier werkelijk weer fris en fruitig door voelen en mee naar buiten stappen.

Ook geven wij voorlichting en workshops over deze oliën en hun werking.

Lees hier verder wanneer je interesse hebt om hier meer over te weten.

• Wij zijn duurzame ondernemers in meerdere opzichten.

Daarom hebben wij ook een beperkte voorraad in de fysieke winkel.

Wil je meer weten over onze waarden, filosofie en aanpak en eventueel advies op maat?

Verken de website gerust verder en lees hier wat wij allemaal (nog meer) te bieden hebben!

Over Melody

Melody is energetisch tolk, Holistic Life Teacher en Healer en houdt zich onder andere bezig met Lifestyle en Business Consultancy.

Ze brengt de wereld van persoonlijke ontwikkeling naar het volgende level en helpt mensen een leven van vervulling te creëren.

Ze laat je kennis maken met en praktische manieren ervaren om te implementeren in je leven en business.

 

Voorheen heeft Melody onder andere gewerkt met gemeenten, als dansdocent, in combinatie met buurtsportwerk voor sportstimulering op scholen, in wijken en buurthuizen zowel met kinderen, jongeren als volwassenen.

 

Zij heeft met duizenden mensen, uit verscheidene landen, met verschillende culturen over de hele wereld en in vele verschillende situaties het helende vermogen ervaren van in goede 'verbinding' zijn met jezelf.

Hoewel dit soms een uitdaging kan lijken en het kan voelen alsof je er alleen voor staat, heeft ze keer op keer het bewijs gezien en ervaren van het belang hiervan en dat het mogelijk is!

Dit wil zij ook graag met jou delen.

 

Wat heb jij er voor jezelf (en anderen) voor over om dit helende vermogen ook te ervaren?

bottom of page