Holistische Massagetherapie

 

Bij de holistische visie wordt de mens als geheel gezien, waarbij uitgegaan wordt van het gegeven dat lichaam, ziel en geest met elkaar in verbinding staan en dus invloed op elkaar hebben. Samen vormen ze een geheel.

Wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart omdat je constant 'de wereld op je schouders neemt', kun je je schouders steeds optrekken of vastzetten, waardoor je daar voortdurend last ervaart.

Ook kan andersom bijvoorbeeld voortdurende pijn in je (onder-) rug met zich meebrengen dat jij je zorgen maakt en ook mentaal minder goed gaat functioneren.

 

Bij holistische massage word je weer meer bewust gemaakt van wat jouw lichaam nou eigenlijk voelt en van jou vraagt. Wanneer je daar naar luistert creëer je weer de rust en helderheid om dingen te ondernemen en jouw dagelijkse bezigheden fitter en vitaler tegemoet te treden.

 

Klassieke massage:

Bij klassieke massage worden verschillende strijkingen en handgrepen toegepast die een werking hebben op jouw huid, spieren en organen. Jouw bloed- en lymfecirculatie worden op gang gebracht, wat weer effect heeft op de aan- en afvoer van voedingsstoffen en afvalstoffen.

Klassieke massage kan ontspannend zijn en pijnverlichting geven en jouw spieren kunnen er (weer) soepeler mee gemaakt worden.

 

Haptische massage:

Bij de haptische massage gaat het vooral om het voelen. Weer contact maken met jouw lichaam en ervaren wat het nodig heeft. Wat probeert jouw lichaam jou te vertellen?

 

Er zal regelmatig een combinatie van de twee gemaakt worden, aan de hand van wat de situatie vraagt en waar jouw lichaam en geest om vragen!

Alle gebieden van het lichaam kunnen als deelmassage behandeld worden. Zo kan er een hele of een deel van een behandeling aandacht geschonken worden aan een specifiek gebied.

Er vinden geen massages met erotisch karakter plaats

 

 

 

DSC01991
DSC01989
DSC01982
DSC01978

© 1995 -2021 by Vital Life Connection | All rights reserved

Vital Life Connection representeert een holistische, gezonde, bewuste, veganistische, duurzame levensstijl (zoveel als mogelijk) ✨

Vital Life Connection maakt onderdeel uit van Core Abundant Lifestyle, klik hier om de algemene voorwaarden te lezen

Contact Vital Life Connection:

+31(0)6 202 60 584

contact@vitallifeconnection.com

Kerkstraat 1

Vaals, Nederland

Organisatie

ABOUT

SERVICES & PAKKETTEN

TARIEVEN

BOEK NU

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - grijze cirkel
Vegan-Friendly-Label-We-re-Vegan-Ledenpa