top of page

Therapie/ Coaching/ Consultancy Gesprekken

Wanneer je verandering aan wilt brengen in je leven en daarbij je levensstijl aanpast, is het belangrijk om hier ook over te communiceren

Aan de hand van gesprekken kunnen we erachter komen wat jij nodig hebt hierbij en een pad uitstippelen dat jou hierin ondersteunt.

 

Het kan zijn dat het nodig is en je er behoefte aan hebt dat er oude overtuigingen boven water komen en dat oude, onbevorderlijke patronen doorbroken worden. De kans is groot dat deze niet eens van jou zijn, maar dat je ze van anderen hebt over genomen of dat ze je zijn aangeleerd en je erachter komt of bent gekomen dat deze jou niet (meer) dienen.

Dat is helemaal oké!

Zonder oordeel, mag alles waar je afscheid van wilt nemen gaan en mag er ruimte gemaakt worden voor datgene wat je juist in je leven wilt verwelkomen en wat bevorderlijk is, zowel voor jou als je omgeving.

Want, zoals ik altijd zeg:

Wanneer je goed  voor jezelf zorgt ben je automatisch goed voor je omgeving.

Wat ik vaak ook merk wanneer iemand met zichzelf aan de slag gaat, is dat men dan vaak ook bewuster omgaat met zijn/ haar omgeving. Dat betekent dat anderen er dus inderdaad ook bij gebaat zijn, wanneer jij beter voor jezelf gaat zorgen!!!

Laten we op die manier dus (beetje bij beetje) ook toewerken naar een gezondere, gelukkigere omgeving, maatschappij en planeet.

Het is eenvoudiger dan je denkt.

Melody | Vital Life Connection | newCooperation | Core Abundant Lifestyle

Tijdens de gesprekken komt aan bod wat aandacht nodig heeft en wat zich aandient.

Gesprekken zijn vertrouwelijk, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat wat besproken wordt later door je buurman of buurvrouw of wie dan ook tegen je gebruikt wordt.

Er kunnen ook juist gezamenlijke gesprekken met anderen plaats vinden wanneer daar de wens of behoefte naar is, zoals een familielid, partner, vriend of vriendin, zakenpartner/ collega, noem maar op.

De kans bestaat zeker ook dat gesprekken (eventueel) plaats vinden, samen met mijn partner Ruud, van Wellness4us. Dit creëert bijzondere, waardevolle dynamieken!

Alles is bespreekbaar en samen komen we tot de optimale omstandigheden die voor jou werken.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of oriënterende bijeenkomst, waarbij we dit alles in kaart brengen.

Let's Connect! ♥

bottom of page