top of page
  • Melody

"Zorg goed voor jeZELF en rot anders op!" ?
Ja, ‘Moeder Aarde’, ‘Moeder Natuur’ heeft ook zo haar frustraties.


Haar boodschap op dit moment is, zonder aanzien des persoons en nogal wat anders dan heel wat individuen zichzelf (en anderen) wijs (proberen te) maken:


“Zorg 'verdomme' GOED voor jeZELF en rot anders op!”


Voor de duidelijkheid…


GOED voor jeZELF zorgen is iets héél anders dan egoïsme, egocentrisme, opportunisme in de zin van het uitbuiten van anderen en deze voor jouw karretje spannen omdat je geen zin hebt om (ook) naar je eigen leven en stuk te kijken en hier verantwoordelijkheid voor te nemen.


Stop met de excuses: “Ja MAAR, ja MAAR, ja MAAR…!” en DOE, je onderzoek, verdiep je in wat nodig is voor JOU om je ALGEHELE (!) welzijn, gezondheid te verbeteren, DOE wat je hoort te doen om je gezondheid te BEVORDEREN in plaats van (stelselmatig en koppig) afbreken, GEEF de nodige en serieuze AANDACHT aan wat kan verbeteren en stop met jezelf ‘afbeulen en liegen dat dat goed voor je is’… VERZORG jezelf


Nogmaals:


WANNEER JE GOED VOOR JEZELF ZORGT, BEN JE AUTOMATISCH GOED VOOR JE OMGEVING!


Als je geen bijdrage kunt leveren aan het LEVEN, aan GEZONDheid, op deze manier DUS ook aan de maatschappij, je omgeving en de omgeving en de planeet…


Wat kom je hier dan doen?


En als het antwoord is om afbrekend te zijn in het grotere geheel, destructief, ‘geen moer geven om’…


Ben er dan bewust van dat dit uiteindelijk zijn consequenties met zich meedraagt…


Doe je uiterste best en wat in je vermogen ligt (om je verantwoordelijkheid te nemen, stop genoegen nemen met 'slacht offer' zijn). Dit gaat ALTIJD verder en is altijd veel meer dan excuses verzinnen in plaats van de juiste vragen stellen en naar oplossingen blijven zoeken.


Ja, dit is een ‘FULL TIME’ opdracht, als je in de beperking van lineaire tijd wilt denken.


Zowel lichamelijk, als geestelijk, emotioneel, mentaal, energetisch, in elk opzicht.


Weet je wat?


Je zal zien dat de ‘beloning’ er ook naar is.


Je dacht dat je al op je beste vermogen zit en je beste potentieel benut?


Ik verzeker je dat er veel meer is, je veel ‘beter’ kan dan je denkt of gelooft en je veel beter kunt ervaren.


Voorbij je excuses om te LEVEN, je leven te leven


Nogmaals… Wat kom je hier anders doen?


Als je het moeilijk vindt of je hebt veel verdriet dat bijvoorbeeld ‘in de weg’ staat, VRAAG DAN SUPPORT, ondersteuning, bekrachtiging. Zonder volledig op een ander te LEUNEN, de (je) kracht en vermogen zit écht in jeZELF, nergens anders.


Stop er ook mee excuses te verzinnen mbt: “Ja MAAR hij of zij….”


Dit gaat over niemand anders dan JOU en wat JIJ kunt doen om JOUW welzijn en gezondheid te bevorderen en stop er ook mee je welzijn volledig in de handen van anderen te geven/ anderen te verplichten hun welzijn, gezondheid en hun verantwoordelijkheid hiervoor UIT HANDEN TE GEVEN.


Houd ermee op anderen te dwarsbomen in het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid en wens om hun beste potentieel te leven. Dat ligt namelijk nooit IN DE HANDEN VAN enig ander.


Stop ermee van een ander te vragen, EISEN dat een of andere ‘autoriteit’ buiten henzelf TOESTEMMING geeft om aan hun eigen welzijn te werken, zich hiermee bezig te houden!

Stop ermee van een ander te vragen, EISEN dat iets of iemand buiten henzelf hun welzijn actief ondermijnt.


Als je dit doet:


Wie denk je wel dat je bent?


Zorg er maar voor dat je met je EIGEN welzijn aan de slag gaat. Ga met je ZELF aan de slag en kijk dan wat je eventueel en uiteindelijk SAMEN kunt doen en betekenen op een constructieve in plaats van afbrekende manier.


DANK JE WEL 💜
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Have Faith

Let op, video is Engelstalig! Wil jij een gratis Strategie Sessie met mij om jouw richting in je dagelijks leven en/ of met je business te bepalen, voor meer energie, je leven op stroom te krijgen, je

コメント


bottom of page