top of page

Get Your Life On Stream Seminar • 29-30 juli 2022

Bijgewerkt op: 1 jul. 2022Hoe af te stemmen op je intuïtie en je levensdoel te vervullen! Je bent een creatieve healer en hebt alles bereikt wat je wilde in het leven. Een succesvolle functie of bedrijf, eventueel je eigen gezin, een goede levensstandaard, maar het voelt alsof er nog zoveel meer uit te halen is. Er knaagt iets en je voelt dat je klaar bent voor een transitie. Het compleet omgooien van je strategie en denkwijze. Je bent het zat om binnen een stramien te functioneren, een dwangbuis, terwijl je toch echt het idee had dat je je EIGEN kunstwerk maakte van het leven en buiten de lijntjes kleurde! Stem je af op de wetten van de natuur, van het universum en vertrouw dat je het juiste doet zonder je te laten opjagen. Maak een goede connectie met je intuïtie en creëer een vervuld leven voor jezelf en je omgeving.Get Your Life On Stream!


Tijdens dit 2 daags seminar leer je meer over wie je echt bent en waar je toe in staat bent. Je ontdekt jouw verborgen talenten en vaardigheden en je ware levensdoel. Je ontvangt praktische tools die je in je dagelijks leven toe kunt passen zodat je je meer kunt afstemmen op je eigen intuïtie, al dat is en het grotere goed. Leer hoe dit alles in te zetten- in je privé leven en wanneer gewenst voor je eigen intuitive based business, zodat je een vervuld leven en overvloed kunt creëren. Voor jezelf, je omgeving en het grotere goed.

”Het was een prachtige reis waarin ik het vertrouwen en de wijsheid in mezelf gevonden heb. Ik ben me gaan herinneren wie en wat ik ben. Ik ben bij mijn kern, sta in mijn kracht en verblijf in mijn eigen ruimte. Ik voel mezelf weer energiek, opgewekt en vrolijk m.b.t. alle aspecten van mezelf en mijn leven. Ik voel weer zelfliefde en zorg op alle gebieden in mijn leven, holistisch, voor mezelf. De leegte en doelloosheid die ik eerder ervaarde zijn hierdoor totaal verdwenen. Ik leid nu mijn leven vanuit autonomie en verantwoordelijkheid voor mezelf en daarmee voor het grotere geheel.” Esther, Nederland