top of page

Herfst, eerste dag van 'het Beleefweekend'

Vandaag is met de eerste dag het BeleefWeekend begonnen.

Het was een prachtige dagHet is weer herfst


Wat betekent herfst voor jou ?We hebben vandaag een herfstwandeling gemaakt en graag deel ik wat impressies met je en wanneer je vandaag een drukke dag hebt gehad of je voelde je wat minder, of je hebt juist ook een fijne dag beleefd, dan vraag ik je eens verbinding te maken met jezelf en de natuur, via deze foto’s.Wat zie je?Wanneer je hier voor jezelf antwoord op hebt gegeven wil ik graag dat je naar je gevoel gaat.


Wat voor gevoel dient zich als eerste bij je aan en waar voel je het?Ben met je gevoel, zonder oordeel. Het is van jou en het is echt. Laat niemand je vertellen dat het onzin is of een illusie wat je voelt.Dan, wil ik graag dat je bij jezelf nagaat, als het je vervelend laat voelen…

Is het van jou?


Zo nee, dan kun je, als je de oorsprong wilt weten of begrijpen vragen waar het vandaan komt.


Ongeacht wat het antwoord is, ook als het antwoord is dat het wél van jou is en je bereid bent het los te laten, vraag ik je nu dit gevoel te (laten) transmuteren.


Wanneer je de opdracht krijgt het terug te sturen, stuur het dan terug naar de bron waar het vandaan komt en houd de verantwoordelijkheid ervoor bij datgene of diegene waar het vandaan komt.Wanneer je er zelf mee aan de slag kunt, laat het dan ‘opnemen door zuiver licht’ en zet de intentie om je lichter en ‘schoner’ te voelen.


Mocht je hier meer over willen weten en/ of begeleiding bij willen, neem dan gerust contact op.


Erken te allen tijde (zoveel je kunt) WAT IS, ga dán aan de slag met de gegevens die je hebt.Wil je graag meer ervaren van het immense scala aan wat er te ervaren is, meld je dan aan voor een van de activiteiten of sessies tijdens het Beleefweekend, kom kennis maken op de vrije inloopmomenten of maak een afspraak voor nadere kennismaking op een ander moment.


Voel je welkom
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Have Faith

Let op, video is Engelstalig! Wil jij een gratis Strategie Sessie met mij om jouw richting in je dagelijks leven en/ of met je business te bepalen, voor meer energie, je leven op stroom te krijgen, je

Comments


bottom of page