top of page
  • Melody

Er is zo veel MOGElijk...

Vandaag op mijn 'geboortedag' ben ik erachter gekomen wat het is waar ik in mijn leven regelmatig 'tegenaan' ben gelopen.


Het was een hele 'openbaring' omdat ik ontdekte dat de meeste mensen écht heel anders BLIJKEN te denken dan ik.


Dat op zich is geen probleem, het levert, leverde alleen voortdurend dynamieken op die nogal frustrerend waren voor in mijn beleving alle betrokkenen alleen was ik steeds degene die het uitte, omdat ik dingen opgelost wilde hebben.Vandaag drong het eindelijk helemaal helder tot me door:

Ik KEN geen 'Kan niet' (daarmee bedoel ik in constructieve zin)!!!!!!


BLIJKBAAR omring ik me mijn hele leven al met allerlei wezens die, in zichzelf en/ of ook zelfs hardop 'KAN NIET' uitspreken, of in ieder geval als absolute geloven!!!


Al die tijd detecteerde ik het nog niet als HET gegeven wat ALTIJD hetgene is wat maakt dat situaties stagneren (in samenwerking, in interactie met anderen als je graag wilt delen en enthousiast 'de handen ineen wilt slaan'). Ik merkte het wel vaak op als het letterlijk of bíjna letterlijk werd uitgesproken, alleen... Er zijn blijkbaar massa's mensen die zoiets niet letterlijk uitspreken maar blijkbaar wél geloven.


En DAAR liep en loop ik steeds tegen aan. Met name dus omdat ik dat (intrinsieke) 'KAN NIET' (bij een ander) niet (altijd her) ken.


Ik ben me heus wel bewust van mijn eigen 'grenzen' op een specifiek moment en die erken ik ook, alleen ik heb nooit de gedachte of het gevoel of het geloof vanuit mezelf dat 'iets NIET KAN'.

Dat heb ik vanuit mijn éigen overtuiging, ervaring nooit gehad!


Dit was best een 'shocking' gewaarwording 😂

Helemaal op mijn zoveelste geboortedag 😆


Wel een enorm mooi geschenk, want dat heeft een heel grote (bevestigende) belofte in zich... 😍


Er is zoooooo veeeeeeeel (constructiefs) MOGElijk!!! 😀


Als dat ook is wat jij ervaart, wissel ik graag met je uit over MOGElijkheden in het LEVEN.


Life is wonderful, Life is beautiful, Life is precious! 🤗💜🌞🌈🍀✨
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Have Faith

Let op, video is Engelstalig! Wil jij een gratis Strategie Sessie met mij om jouw richting in je dagelijks leven en/ of met je business te bepalen, voor meer energie, je leven op stroom te krijgen, je

Comments


bottom of page