top of page

BeleefWeekend 2021 VaalsBeste relatie/ cliënt/ geïnteresseerde,Graag attenderen wij jullie op het Cittaslow initiatief 'het BeleefWeekend' 2021, in de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Margraten-Eijsden in het prachtige Heuvelland in Zuid Limburg.


Dit vindt plaats in het weekend van 29, 30 en 31 oktober en Vital Life Connection, als onderdeel van Core Abundant Lifestyle neemt hieraan deel in gemeente Vaals, waar ons Centrum voor Holistische Gezonde, Bewuste, Duurzame Lifestyle & Business zich bevindt.


Het is een weekend dat in het teken staat van 'ervaren', precies waar het bij ons allemaal om gaat.

Diverse aanbieders geven bezoekers een speciale ervaring voor een gereduceerd tarief, om kennis te maken met de aanbieders en het Cittaslow principe, waar je hier meer over kunt lezen.


Zondag is tevens Nationale Dag van de Stilte en staat dan ook in het teken van een ervaring in 'stilte', rust, 'bezinning', tot jezelf komen.We nodigen je graag uit om ons te bezoeken tijdens dit weekend, waar we om het feit dat we nog maar één jaar in Vaals gevestigd zijn (!) en het event vorig jaar niet doorging voor de eerste keer in participeren.


Core Abundant Lifestyle heeft hiervoor een speciaal programma samengesteld. Meld je aan via www.beleefweekend.nl of via onze eigen website/ contactmogelijkheden.

Er is een beperkt aantal plaatsen per activiteit beschikbaar.


We ontmoeten je graag tijdens het BeleefWeekend en natuurlijk zijn jullie ook op andere momenten welkom!

Kijk rustig naar wat we allemaal te bieden hebben en waar we ons mee bezig houden en wanneer je vragen hebt, meer informatie over iets wilt of een afspraak wilt maken, neem dan (gerust) contact met ons op.


Graag tot gauw en zoals ons motto luidt:


♥ ENJOY YOUR LIFE, LIVE HEALTHY ♥Ruud & Melody
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Have Faith

Let op, video is Engelstalig! Wil jij een gratis Strategie Sessie met mij om jouw richting in je dagelijks leven en/ of met je business te bepalen, voor meer energie, je leven op stroom te krijgen, je

Коментарі


bottom of page