2. Core Abundant Lifestyle Stiltewandeli
" Hoi, ik ben Melody en ik ondersteun individuen, gezinnen, groepen, mensen met een missie, ondernemers en leidinggevenden bij het in verbinding komen (en blijven) met hun eigen kernwaarden, kwaliteiten en talenten en daar waar gewenst van en met hun omgeving.
Een plek van rust in jezelf vinden om je op te laden en vervuld met beide benen in het leven staan...
Wat is het jou waard om jezelf en jouw leven te laten bloeien? "

 

Wat heeft Vital Life Connection onder andere allemaal te bieden en hoe kan dit jou en je gezin, familie, je team en je omgeving ondersteunen?

Wellbeing & Health Consultancy

Wil jij (weer) meer in verbinding komen met jezelf en in je eigen kracht staan?

Wil jij je gelukkig(er) voelen in je dagelijks leven en eventueel business, vanuit authenticiteit? 

 

Door middel van coaching/ consultancy en voorlichting op maat, levert Vital Life Connection graag een bijdrage in jouw proces.

Indien nodig maakt trauma verwerking hier onderdeel van uit.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over 1-op-1 coaching en trajecten of voor groepscoaching, als je er meer voor voelt om in een groep begeleid te worden.

 

 

'Healing Holidays'

Vital Life Connection organiseert zowel persoonlijke als, in samenwerking met newCooperation, business retreats en 'intensives'.

 

Wil je hier meer over weten en wat het jou in je persoonlijke leven en/ of als ondernemer, voor jezelf en eventueel voor je team kan betekenen?

Lees dan hier verder!

 

Holistische Massagetherapie

Wil je jouw lichaam, ziel en geest laten ontspannen, bijvoorbeeld na een drukke werkweek, onthaasten, minder stress of gewoon omdat je daar

behoefte aan hebt en het jezelf gunt?

 

Dan kun jij kiezen voor een (ontspannende) stoelmassage, een klassieke of haptische tafelmassage, een verwarmende en ontspannende hot stone massage of verfrissende aromatherapie behandeling die je lichaam in homeostase brengt.

 

Jouw spieren en stelsels, je lichaam, ziel en geest krijgen de aandacht die ze nodig hebben om het zelfherstellend, zelfhelend vermogen te ondersteunen.

 

Luister goed naar jouw lichaam (en ziel en geest!) door het zijn of haar verdiende onderhoud te gunnen of geef het jezelf of een ander cadeau!

 

 

 

 

 

Aromatherapie, essentiële oliën

Wat kunnen essentiële oliën voor jou en jouw familie, (huis-)dieren en je omgeving betekenen bij natuurlijke zelfzorg, in het huishouden en zelfs op emotioneel gebied?

 

Voor antwoord op deze vraag en meer, kun je je onder andere aanmelden voor een (online of real life) kennismakingsbijeenkomst of workshop over essentiële oliën, waarbij jij ontdekt waar de 100% zuivere, natuurlijke oliën vandaan komen, wat voor werking ze hebben en waar jij ze persoonlijk voor kunt inzetten in je dagelijks leven!

Meld je hier aan voor een van de geplande online kennismakingen (vermeld dat je deelneemt via Vital Life Connection Vaals) of kijk hier voor andere mogelijkheden 

Wil jij de oliën en verzorgingsproducten gebaseerd op de oliën direct in jouw dagelijks leven toepassen en de heilzame werking ervan ervaren?

Klik dan hier!

 

 

 

Wil jij je graag fit en vitaal voelen?

 

Tijdens een adem en ontspanning sessie ervaar je verscheidene manieren om tijdens je drukke bestaan tot rust te komen en jezelf op te laden.

De technieken die hier aan bod komen kunnen elk moment van de dag eenvoudig toegepast worden.

 

Bekijk hier ook onze andere video's van deze specifieke Wellbeing & Health serie

Video 'Get Your Life On Stream' Retreat

Shop

Alle producten in ons assortiment zijn veganistisch

Begin 2021 is de Vegan Challenge (ook wel Veganuary genaamd) weer van start gegaan en onze overkoepelende brand Core Abundant Lifestyle is dit jaar sponsor geweest.

Heb jij ook meegedaan of heb je deze gemist, of is er een andere manier waarop jij eventueel een vegan lifestyle wilt aannemen en implementeren in jouw leven, dan kan Vital Life Connection je hier zeker in ondersteunen!

 

Vraag naar de mogelijkheden wanneer jij hier interesse in hebt en meer wilt weten.

 

Wil jij sporadisch op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen bij Vital Life Connection, onze producten, diensten en aanbiedingen?

Meld je dan aan voor de updates via e-mail

Meld je aan voor onze updates!
2. Core Abundant Lifestyle Stiltewandeli

© 1995 -2021 by Vital Life Connection | All rights reserved

Vital Life Connection representeert een holistische, gezonde, bewuste, veganistische, duurzame levensstijl (zoveel als mogelijk) ✨

Vital Life Connection maakt onderdeel uit van Core Abundant Lifestyle, klik hier om de algemene voorwaarden te lezen

Contact Vital Life Connection:

+31(0)6 202 60 584

contact@vitallifeconnection.com

Kerkstraat 1

Vaals, Nederland

Organisatie

ABOUT

SERVICES & PAKKETTEN

TARIEVEN

BOEK NU

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - grijze cirkel
Vegan-Friendly-Label-We-re-Vegan-Ledenpa