Holistische Massagetherapie

 

Bij de holistische visie wordt de mens als geheel gezien, waarbij uitgegaan wordt van het gegeven dat lichaam, ziel en geest met elkaar in verbinding staan en dus invloed op elkaar hebben. Samen vormen ze een geheel.

Wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart omdat je constant 'de wereld op je schouders neemt', kun je je schouders steeds optrekken of vastzetten, waardoor je daar voortdurend last ervaart.

Ook kan andersom bijvoorbeeld voortdurende pijn in je (onder-) rug met zich meebrengen dat jij je zorgen maakt en ook mentaal, geestelijk en emotioneel minder goed gaat functioneren of minder 'lekker in je vel zit' (dit kan je dus ook letterlijk ervaren).

 

Bij holistische massage word je (weer) meer bewust gemaakt van wat jouw lichaam nou eigenlijk voelt en van jou vraagt. Wanneer je daar naar luistert creëer je de rust, helderheid en het vertrouwen om dingen te ondernemen en jouw dagelijkse bezigheden met meer goede energie, fitter en vitaler tegemoet te treden.

 

Klassieke tafelmassage:

Bij klassieke massage worden verschillende strijkingen en handgrepen toegepast die een directe fysiologische werking hebben op jouw jouw lichaamsstelsels, op je huid, spieren, organen. Jouw bloed- en lymfecirculatie worden op gang gebracht, wat weer effect heeft op de aan- en afvoer van voedingsstoffen en afvalstoffen.

Klassieke massage kan ontspannend zijn en pijnverlichting geven en jouw spieren kunnen er (weer) soepeler mee gemaakt worden.

 

Haptische tafelmassage:

Bij de haptische massage gaat het met name ook om voelen. Contact maken met jouw lichaam en echt ervaren wat het nodig heeft. Wat probeert jouw lichaam jou te vertellen?

 

Er zal regelmatig een combinatie van de twee gemaakt worden, aan de hand van wat de situatie vraagt en waar jouw lichaam en geest om vragen!

Alle gebieden van het lichaam kunnen als deelmassage behandeld worden. Zo kan er een hele of een deel van een behandeling aandacht geschonken worden aan een specifiek gebied (bijvoorbeeld rug, schouders, nek/ hoofd/ benen/ buik/ borst en hals/ armen etc.)

Aromatherapie behandeling

Bij de aromatherapie behandeling wordt een selectie van 100% zuivere essentiële oliën toegepast die ieder hun eigen therapeutische eigenschappen bevatten. 

Bij deze behandeling wordt er minder gekneed: de essentiële oliën worden één voor één over de ruggengraat uitgestreken en de oliën ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam door deze in homeostase te brengen en zijn ook heel weldadig voor ziel en geest.

Na de behandeling wordt over het algemeen diepe rust, harmonie en een fris en fruitig gevoel ervaren.

De oliën hebben nog langer na de behandeling effect.

'Full body' stoelmassage:

De massagestoel is een handig instrument om een (bijna) 'full body' massage te ontvangen. Bij de stoelmassage wordt er gemasseerd met kleding aan. Er wordt een combinatie van verscheidene technieken toegepast. Zowel de spieren en triggerpoints worden behandeld als de meridianen, waardoor de energie in je lichaam weer wat meer gaat stromen.

Het effect van deze massage is meestal een combinatie van diepe ontspanning en een heldere geest.

Er vinden geen massages met erotisch karakter plaats

 

 

 

DSC01991
DSC01989
DSC01982
DSC01978
20180720_201342
Vital_Connection_7219_8_x
Naamloos

© 1995 -2021 by Vital Life Connection | All rights reserved

Vital Life Connection representeert een holistische, gezonde, bewuste, veganistische, duurzame levensstijl (zoveel als mogelijk) ✨

Vital Life Connection maakt onderdeel uit van Core Abundant Lifestyle, klik hier om de algemene voorwaarden te lezen

Contact Vital Life Connection:

+31(0)6 202 60 584

contact@vitallifeconnection.com

Kerkstraat 1

Vaals, Nederland

Organisatie

ABOUT

SERVICES & PAKKETTEN

TARIEVEN

BOEK NU

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN PRAKTIJK

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - grijze cirkel
Vegan-Friendly-Label-We-re-Vegan-Ledenpa
DSC01978